Nagrada za personalizovano staklo ključnih igrača kao izvršne poklone

Yiwu Shining Crystal Import & Export Co, Ltd je najbolji proizvođač i dobavljač nagrade za kristalno staklo za kristalno staklo u Kini u Kini sa profesionalnim tvornicama. Dobrodošli u kupovinu veleprodajnih k9 krystal stakla ključnih trofeja proizvoda od nas. Naziv predmeta: dodela personalizovanog ključa za ključeve kao izvršna ...

Detalji o proizvodu

Yiwu Shining Crystal Import & Export Co, Ltd je najbolji proizvođač i dobavljač nagrade za kristalno staklo za kristalno staklo u Kini u Kini sa profesionalnim tvornicama. Dobrodošli u kupovinu veleprodajnih k9 krystal stakla ključnih trofeja proizvoda od nas.

Naziv predmeta: dodeljena nagrada za personalizovani stakleni ključ kao izvršni pokloni


Ključne reči: nagrada kristalnog ključa

Broj artikla: SCT-047

Brend: sjajni kristal

Materijal: optičko k9 kristalno staklo

Tip proizvoda: nagrada za kristalne trofeje

Veličina (mm): 120x10x50mm (može biti različita)

Primena: 2D / 3D gravura, peskarenje, štampanje u boji kao darivanje kristala

Pakovanje: Poklon poklon prezentacije

MOQ: NE UPIT

Naša prilagođena nagrada za ključne trofeje k9 kristalnog stakla je rezana prema Vašem zahtevu i ručno polirani od strane naših kvalifikovanih radnika da bi postigli sjajni sjaj. Kvalitet i visoka transparentnost naše nagrade za ključne trofeje k9 kristalnog stakla upoznaće vas sa neverovatnim svetom dvodimenzionalnog i trodimenzionalnog laserskog graviranja. Bez obzira na to, naša nagrada k9 kristalnog stakla za ključne trofeje sa 2D / 3D pod-površinom graviranje će ga zauvek memorialisati.

Yiwu Shining Crystal Import & Export Co, Ltd je najbolji proizvođač i dobavljač staklene trofeje za Kina sa profesionalnom tvornicom. Dobrodošli u veleprodaju personalizovanog stakla ključnih igrača nagrada kao izvršni poklon proizvodi od nas.

Upit