Najnoviji Custom Design Crystal Key nagrada sa ugraviranim logotipom

Yiwu Shining Crystal Import & Export Co, Ltd je najbolji proizvođač i dobavljač nagrade za kristalno staklo za kristalno staklo u Kini u Kini sa profesionalnim tvornicama. Dobrodošli u kupovinu veleprodajnih k9 krystal stakla ključnih trofeja proizvoda od nas. Naziv predmeta: najnoviji dizajn kristalnog ključa za dizajn sa ugraviranim ...

Detalji o proizvodu

Yiwu Shining Crystal Import & Export Co, Ltd je najbolji proizvođač i dobavljač nagrade za kristalno staklo za kristalno staklo u Kini u Kini sa profesionalnim tvornicama. Dobrodošli u kupovinu veleprodajnih k9 krystal stakla ključnih trofeja proizvoda od nas.

Naziv artikla: najnoviji dizajn kristalnog ključa dizajna sa graviranim logoom


Ključne reči: nagrada kristalnog ključa

Broj artikla: SCT-046

Brend: sjajni kristal

Materijal: optičko k9 kristalno staklo

Tip proizvoda: nagrada za kristalne trofeje

Veličina (mm): 120x15x60mm (može biti različita)

Primena: 2D / 3D gravura, peskarenje, štampanje u boji kao darivanje kristala

Pakovanje: Poklon poklon prezentacije

MOQ: NE UPIT

Naša prilagođena nagrada za ključne trofeje k9 kristalnog stakla je rezana prema Vašem zahtevu i ručno polirani od strane naših kvalifikovanih radnika da bi postigli sjajni sjaj. Kvalitet i visoka transparentnost naše nagrade za ključne trofeje k9 kristalnog stakla upoznaće vas sa neverovatnim svetom dvodimenzionalnog i trodimenzionalnog laserskog graviranja. Bez obzira na to, naša nagrada k9 kristalnog stakla za ključne trofeje sa 2D / 3D pod-površinom graviranje će ga zauvek memorialisati.

Yiwu Shining Crystal Import & Export Co, Ltd je najbolji proizvođač i dobavljač za China Crystal Trophy Award sa profesionalnom tvornicom. Dobrodošli u veliku najnoviju dizajnersku dizajn kristalnog ključa sa izrezanim logotipom od nas.

Upit